about-heading

Wie zijn wij


Bij Houtenklompen.nl besteld u klompen van de beste Nederlandse kwaliteit, deze kunt u uiteraard ongelakt bestellen maar ook gelakt met beschildering, in allerlei kleuren of met uw eigen logo en/of tekst erop gedrukt.

Contact met de klant staat bij ons centraal. Om u dus zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een team van de meest ervaren medewerkers op het gebied van bedrukte en onbedrukte Gifts.

Als u vragen heeft over bepaald product of over de service, neem dan contact met ons op, dit kan door te bellen naar +31 (0)344-745127 of door te mailen naar verkoop@houtenklompen.nl

Wij staan u graag te woord!
John Lazet

Directeur

Meer dan 20 jaar ervaring heeft John op het gebied van Relatiegeschenken en het bedrukken hiervan. We kunnen dan ook met alle zekerheid zeggen dat u een zeer deskundig advies zal krijgen en een product wat aan uw wensen voldoet


Lees meer..

Boukje Vink

Sales

Met haar jarenlange ervaring is Boukje een expert op het gebied van relatiegeschenken. Ze haalt veel plezier uit het tot dienst zijn van haar klanten. Voor Boukje staat de klant centraal en gaat voor 100% service. Vol met energie, overgave en precisie.


Lees meer..

Wesley Krebaum

Sales

Wesley is al meer dan 8 jaar actief in de wereld van relatiegeschenken. Door zijn jarenlange ervaring weet Wesley bijna alles. Wesley is een gewaardeerd collega en gaat helemaal tot het uiterste voor zijn klanten. Dit doet Wesley met groot enthousiasme!


Lees meer..

Hedy Lazet

Administratie

Het up-to-date houden van de administratie is echt een taak die Hedy op het lijf geschreven staat. Vanuit een hele grote stapel papierwerk die elke dag binnen komt zoekt ze de post uit en zorgt ervoor dat alles op de goede plek belandt. Op Hedy kun je bouw


Lees meer..

Petra Vogels

Administratie

Stressbestendig en accuraat zijn, zitten bij Petra in haar DNA. Voeg dit samen met een flinke dosis gedrevenheid en deskundigheid en je kunt wel indenken wat je aan Petra hebt. Kortom, Petra is een echte aanwinst voor ons.


Lees meer..

Jordy van den Heuvel

Sales

Jordy is een veelzijdig collega met een enorme bak ervaring. Jordy gaat geen uitdaging uit de weg en kent alle facetten van het vak. Hij is een gewaardeerd collega en haalt altijd het onderste uit de kan voor zijn klanten, resultaatgericht en klantvriendelijk.


Lees meer..

Stage lopen bij ons?

We hebben regelmatig stagiairs lopen. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder.

Lees meer..


brochure