Houten klompen als Relatiegeschenk

Een klomp is natuurlijk niet het eerste product waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk. Toch is ook een klomp een fantastisch item wat gepersonaliseerd kan worden met een logo of een tekst. Denk hierbij niet alleen aan draagklompen, maar ook aan sleutelhangers met klompen, klopjes als koelkastmagneet of een flessenopener in de vorm van een klomp. Deze zijn allemaal te vinden op HoutenKlompen.nl en te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

Sleutelhanger met logo

Bij HoutenKlompen.nl hebben we een uitgebreid assortiment met klompen. Deze klompen kunnen gepersonaliseerd worden. Het is ook mogelijk blank houten klompen te bestellen of klompen met een handgemaakte beschildering. Alle klompen op HoutenKlompen.nl worden in Nederland geproduceerd en zijn dus volledig van Nederlandse bodem.

authentieke klomp

Wil je met klompen knutselen of zelf de klompen beschilderen? Op HoutenKlompen.nl zijn verschillende maten knutselklompen te vinden waarmee je bijvoorbeeld klompenbootjes en andere leuke dingen kan maken.

blanke  klompen

Kijk voor ons hele assortiment op http://www.houtenklompen.nl/