Home » Over Houtenklompen

Wie zijn wij?

Bij Houtenklompen.nl besteld u klompen van de beste Nederlandse kwaliteit, deze kunt u uiteraard ongelakt bestellen maar ook gelakt met beschildering, in allerlei kleuren of met uw eigen logo en/of tekst erop gedrukt.

Contact met de klant staat bij ons centraal. Om u dus zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een team van de meest ervaren medewerkers op het gebied van bedrukte en onbedrukte Gifts.

Als u vragen heeft over bepaald product of over de service, neem dan contact met ons op, dit kan door te bellen naar +31 (0)344-745127 of door te mailen naar verkoop@houtenklompen.nl 

Wij staan u graag te woord!
 
Boukje Vink
Boukje Vink

Boukje staat altijd voor u klaar en kan goed luisteren naar wat u wens is.  Door haar ervaring kan zij dit zoals niemand anders dit kan. Zij zorgt er voor dat u tevreden bent.

 
John Lazet
John Lazet

John is een geboren verkoper die in deze branche al een kleine 20 jaar meedraait en nog altijd iedere dag met veel elan en enthousiasme. U bent bij hem dan ook aan het juiste adres om uw wensen op juiste waarde te schatten en u te helpen in uw keuze.

 
Wesley Krebaum
Wesley Krebaum

Met uw bestelling zit het goed als Wesley deze voor u heeft genoteerd of afgehandeld. U zult een tevreden klant zijn.

 
Stage lopen bij Lavista
Stage lopen bij Lavista

Indien je voorkeur uit gaat naar een commercieel beroep en je zoekt een stageplaats, bel of schrijf ons gerust.  Deze stageplaats past uitstekend bij een opleiding commercieel medewerker binnendienst of medewerker marketing. Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Lavista? Stuur een mail met je CV en een motivatiebrief naar boukje@lavista.nl